Впечатлена съм от преподавателите

calendar 9 януари, 2023

Паолина Крушкина е първи семестър в магистърската програма по ,,Дигитален маркетинг”. Бакалавърската си степен придобива в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. През 2013 г. започва да изработва бижута и това хоби се превръща в нейно професионално занимание. Би искала името й да се свързва с човек, който създава красота, а след време да се превърне и в добър маркетингов специалист.

– Защо избрахте магистратурата по ,,Дигитален маркетинг” към катедра ,,МИО и бизнес”?

– Дигиталният маркетинг е бъдещето. Избрах тази магистратура, тъй като знанията, които ще получа ще ми помогнат да продължа да развивам собствения си бизнес, който в момента е изцяло насочен онлайн. В специалността са включени най- важните дисциплини за изучаване на дигиталния маркетинг, като обучението е почти изцяло практически насочено. Изборът ми да уча магистратура по „Дигитален маркетинг“ в УНСС е най-правилното решение и съм безкрайно щастлива и благодарна, че ми се случи.

– Какви професионални предимства смятате, че ще ви даде това образование?

– Предимствата и възможностите, които дава това образование са много. За мен най- важното в момента е, че в хода на обучението си придобивам необходимите знания, които ежедневно прилагам в собствения си бизнес.

– Днешната глобализация дава много възможности за обучение в различни точки на света. Защо избрахте България пред специализация в чужбина?

– Пред мен никога не е стоял въпросът България или чужбина. Обичам да пътувам, но още повече обичам да бъда вкъщи, в моята родина. Тук са моите корени, тук е моята история, тук избрах да стартирам и развивам бизнеса си, тук избрах и да уча Дигитален маркетинг. Силно вярвам, че обучението, което предлага нашата страна не е на по-лошо ниво, от това, което се предлага в чужбина. В университета се полагат основите, от нас зависи до колко ще развием знанията си и докъде ще стигнем.

– Избройте 3 конкурентни предимства на катедра ,,МИО и бизнес”.

– В България възможностите за учене на дигитален маркетинг са много, но за мен мястото, което наистина си заслужава е УНСС. На първо място съм силно впечатлена и вдъхновена от преподавателите, с които се срещнахме през първи семестър. Те са едни от топ практиците в сферата, готови да предадат знанията и ценния си опит. На второ място е интерактивния начин на преподаване и практическата насоченост, която имат повечето дисциплини. И на трето място са възможностите за развитие, които предлага университетът, като например различните международни програми, срещите с представители на бизнеса, стажовете в държавни институции и т.н.

Впечатлена съм от преподавателите, които вдъхновяват и мотивират студентите да се развиват.

– С какво се занимавате в момента в професионален план?

– От 10 години се занимавам с дизайн и изработка на бижута. Много често казвам, че това е моят свят, в който създавам красота под всякаква форма, защото творецът в мен не може да се ограничи само с направата на аксесоари. Инкрустирам кристали по различни предмети и повърхности, като например дрехи, обувки, чанти, очила, автомобили, велосипеди, дори върху една огромна декоративна панда, която има над 52 000 кристала Сваровски. Родена съм да създавам, това е причината да избера дигиталния маркетинг, в който мога да бъда свободна, да бъда креативна и да творя чудеса.

– Какви са вашите впечатления от обучението към момента?

– Както вече казах, силно впечатлена съм от преподавателите, които вдъхновяват и мотивират студентите да се развиват. Знанията, които получавам и възможността за екипна работа по различни проекти с колегите, са безценни.

– Бихте ли препоръчала магистърска програма по ,,Дигитален маркетинг” към катедра ,,МИО и бизнес” на кандидатите, които все още не са взели решение каква магистратура да запишат?

– Да, бих! Магистърската програма би била полезна както на хора, които са начинаещи в дигиталния маркетинг, но искат да се развиват в тази сфера, така и на такива, които искат да надградят знанията си и да почерпят опит от едни от най- добрите специалисти в бранша.

Comments are closed here.