Исках темата ми да е различна и уникална

calendar 7 август, 2023

Стефани Йотова завършва бакалавърска степен по ,,Маркетинг”  в УНСС, а през 2023 г. защитава магистърска теза по специалност ,,Дигитален маркетинг” към катедра ,,МИО и бизнес”.

– Защо избрахте магистратура към катедра ,,МИО и бизнес”?

Маркетингът винаги ми е бил интересен. По време на бакалавъра, изкарах програмата Дигитален маркетинг в SoftUni и ми допадна изключително много. С магистратурата по Дигитален маркетинг исках да надградя тези знания.

– Каква е темата на магистърската Ви теза и мотивацията да се спрете на нея?

Темата на магистърската ми теза е „Присъствие на протестантската църква в България в социалните мрежи“. Избрах темата, защото исках да е нещо различно и уникално, а не да говоря са поредния бранд/бизнес/организация. И по-научно казано: Изборът на темата е мотивиран от актуалността й във връзка с все по-голямото развитие и присъствие на социалните мрежи във всяка област от живота на обществото, в това число и църквата.

– Как магистратурата надгради вашата бакалавърска степен?

Вкара ме още по-дълбоко във водите на маркетинга и научих неща в тази област, които са актуални за живота днес, а не само такива, които са в старите и неактуални вече учебници.

– С какво смятате, че магистратурата към катедра ,,МИО и бизнес” ще ви помогне в професионалната реализация и кариерно развитие?

Смятам, че ще отвори врата да започна работа на позиция, която се занимава с дигитален маркетинг на сегашното ми работно място.

 

Comments are closed here.