Алумни Бал МИО 2022

calendar 18 септември, 2022

На 16.09.2022г. след известно прекъсване, се проведе традиционният Годишен бал на Алумни Асоциацията на специалност МИО, УНСС в Гранд Хотел София.

На бала присъстваха преподаватели, възпитаници на катедра „МИО и бизнес” от най-разнообразни випуски и представители на бизнеса.

 

доц. д-р Васил Петков, Ръководител катедра „МИО и бизнес“ и Председател на Алумни Асоциацията на специалност МИО

Доц. д-р Васил Петков, в качеството си на нови председател на Асоциацията, откри коктейла и приветства гостите с добре дошли. Представителите на бизнеса бяха Георги Малчев и Сава Бобчев, които също изразиха своята съпричастност към възобновената традиция.

 

Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora.BG

Георги Малчев присъства на мероприятието в качеството си на управляващ съдружник в една от най-бързо развиващите се агенции за дигитален маркетинг в България Xplora и настоящ докторант към катедрата. Агенцията Xplora се класира сред топ 10 на работодателите през 2022г. според студентите.

Сава Бобчев, търговски директор в Bio Benjamin

Сава Бобчев е представител на бизнеса, който е завършил магистратура по МИО през 1996г. Освен това, той е потомък на основателят на УНСС проф. Стефан Бобчев. В момента е търговски директор в Bio Benjamin. Казва, че завършилите МИО са уникална общност, която трябва да продължи традицията да се събира и поддържа.