Връзката между Софтуни и специалност МИО

calendar 19 юли, 2022

Екатерина Темелкова, завършва бакалавър „Международни икономически отношения“, випуск 2014. През от 2016г. придобива магистърска степен по ,,Маркетинг“ отново в УНСС.

Още по време на обучението си започва да работи в сферата на дигиталния маркетинг, участвайки пряко в създаването на актуални маркетинг кампании за редица популярни български и международни брандове.

Към днешна дата заема позицията на Head of Marketing and Business Development в най-голямата образователна компания в България – СофтУни.

Компанията предоставя обучителни програми и курсове в сферата на програмирането, дигиталния маркетинг и дизайн, давайки възможност на хиляди хора да развият уменията си и да стартират кариера или собствен бизнес. През последните години СофтУни е носител на над 20 награди в сферата на образованието, бизнеса, технологиите и иновациите, които затвърждават лидерската позиция на компания.

Казва, че обучението в специалност МИО ѝ е помогнало да анализира икономическата обстановка, така че да планира маркетинг и бизнес активностите във всеки проект, който е ръководила, да мисли аналитично и на база макро и микро показатели да взима ключови за бизнеса решения.

Но едно от най-важните и стойностни неща от обучението в УНСС твърди, че е изграждането на среда от мислещи, интелигентни и бизнес ориентирани хора. Това са контакти, които човек придобива и остават за цял живот. Именно с тези хора днес създаваме иновации и прогрес.

Избира да остане в България, защото чрез дългогодишната си работа има пряко отражение върху практически насоченото образование и създаването на по-добра среда за живот за над 300 000 българи.

Comments are closed here.